Kujtimet me te bukura nisin ketu!

Rezervo dhe udheto ne Shqiperi

7 Visitore online 2418 Numri i dhomave!

Hotel ne Durres

Dhome Standard ,1 dopio + 1 teke
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 1 femije

Distanca 10000 m nga qendra e qytetit dhe 50 m nga plazhi

Hotel ne Tirane

Dhome Ekonomike ,1 dopio
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 450 m nga qendra e qytetit dhe 10000 m nga plazhi

Hotel ne Tirane

Dhome Standard + 1 teke
Kapaciteti maksimal 1 te rritur + 0 femije

Distanca 700 m nga qendra e qytetit dhe 10000 m nga plazhi

Hotel ne Korce

Dhome Suit ,1 dopio
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 2600 m nga qendra e qytetit dhe 10000 m nga plazhi

Hotel ne Tirane

Dhome Standard + 2 teke
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 1400 m nga qendra e qytetit dhe 10000 m nga plazhi

Hotel ne Shkoder

Dhome Standard + 2 teke
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 100 m nga qendra e qytetit dhe 3000 m nga plazhi

Hotel ne Sarande

Dhome Standard ,1 dopio + 1 teke
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 1 femije

Distanca 1200 m nga qendra e qytetit dhe 50 m nga plazhi

Hotel ne Lezhe

Dhome Standard ,1 dopio
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 400 m nga qendra e qytetit dhe 100 m nga plazhi

Hotel ne Himare

Dhome Standard ,1 dopio
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 0 femije

Distanca 10000 m nga qendra e qytetit dhe 50 m nga plazhi