⭐⭐ Dragoi Hotel - Dhome Standart

Albanian Hotels Shkoder - Qender
Struktura ⭐⭐ Hotel
Room Id 247
Siperfaqa 15 m2
Date e fundit e pagimit
12 Euro
10 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
1.2 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 13.2 Euro (12+1.2 tax)

01/01/1970: 12 Euro/nata. Totali 12 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 0 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐ Dragoi Villa


⭐⭐ - Dragoi Hotel - Dhome Standart

Cmimi 17 Euro/nata

Totali 18.7 Euro (tax include)

Krevata
0 dopjo + 2 teke
Square Feet
15 m2
0.1 Km from city center
Shijoni disa dite relaksi prane hotel dragoi....
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije