⭐⭐⭐ Sinani Hotel - Dhome Standart

Albanian Hotels Vlore -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 449
Siperfaqa 25 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Sinani Villa


⭐⭐⭐ - Sinani Hotel - Dhome Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Square Feet
30 m2
0.13 Km from city center
Ju mirepresim ne hotelin tone duke ju ofruar komoditetin dhe qetesine e nevojshme....
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 0 femije