⭐⭐ Hotel ne Shkoder - Familjare Standard

Hotelet shqiptare Shkoder - Velipoje - Id dhome: 513
🌞 Struktura ⭐⭐ Hotel book online
📍 Vendodhja Shkoder, Zona Velipoje, 5000 m nga qendra e qytetit, 50 m nga plazhi
🔲 Siperfaqa 45 m2
Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 2 femije
E perfshire falas: 📳Internet Wi-Fi,

Pagesa: 25 Euro

(0 Euro do te paguhet pasi te aprovohet rezervimi nga Hotel , 25 Euro do te paguhet cash kur te mberrini ne Hotel)
01/01/1970: 25 Euro/nata.
Rezervim per 1 Nete (0 te rritur + 0 femije)
Model Familjare Standard
Kapaciteti krevate 1 dopio + 2 teke
Anullim falas 1 Dite perpara

Apliko per rezervim Hotel Shkoder - Velipoje


⭐⭐ - Hotel ne Shkoder - Familjare - Standard

Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 2 femije

Pagesa 25 Euro

krevate
1 dopio + 2 teke
Siperfaqa
25 m2
5 Km nga qendra e qytetit
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...

⭐⭐ - Hotel ne Shkoder - Familjare - Standard

Kapaciteti maksimal 2 te rritur + 2 femije

Pagesa 30 Euro

krevate
1 dopio + 2 teke
Siperfaqa
50 m2
5 Km nga qendra e qytetit
Hoteli ndodhet ne qender te velipojes , ofrojme dhoma per 4 persona , ambjent gatimi , parking , wifi , siguri dhe qetesi ...