⭐⭐⭐ Camping Lin Hotel - Dhome Standart

Albanian Hotels Pogradec -
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 600
Siperfaqa 20 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 08/03/2021
Check Out 13/03/2021
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 0 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Camping Lin Villa


⭐⭐⭐ - Camping Lin Hotel - Dhome Standart

Cmimi 35 Euro/nata

Totali 38.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 0 teke
Square Feet
26 m2
0.12 Km from city center
Ville , me pamje nga liqeni . ju ofon akomodimin me komod si dhe sherbimin cilesor . ju mirepresim ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 0 femije

⭐⭐⭐ - Camping Lin Hotel - Krevat ne dhome te perbashket Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 1 teke
Square Feet
10 m2
0.12 Km from city center
Ville , me pamje nga liqeni . ju ofon akomodimin me komod si dhe sherbimin cilesor . ju mirepresim ...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 1 femije