⭐⭐⭐⭐ Dhoma Plazhi Vlore Vila - 4 Dhoma Standart

Albanian Hotels Vlore -
Struktura ⭐⭐⭐⭐ Vila
Room Id 632
Siperfaqa 120 m2
Date e fundit e pagimit
25 Euro
0 dite para mberritjes ne Vila
Pagesa e takses
2.5 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 27.5 Euro (25+2.5 tax)

01/01/1970: 25 Euro/nata. Totali 25 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli 4 Dhoma Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 6 Persona + 6 femije
Krevata 6 Dopjo + 8 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐⭐ Dhoma Plazhi Vlore 6