⭐⭐⭐ Vila Pollo Hotel - Familiare Standart

Albanian Hotels Sarande - Ksamil
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 112
Siperfaqa 60 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
0 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Familiare Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 4 Persona + 2 femije
Krevata 2 Dopjo + 2 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Vila Pollo Villa


⭐⭐⭐ - Vila Pollo Hotel - 3 Dhoma + Sallon Standart

Cmimi 50 Euro/nata

Totali 55 Euro (tax include)

Krevata
2 dopjo + 5 teke
Square Feet
100 m2
0.15 Km from city center
Nje prej vilave me te bukua dhe komode,200 m larg bregdetit e pozicionar ne nje nga zonat me te preferuara nga turistet. ambjente komode,dhomat te pershtatura sipas kerkesave tuaja...
Kapaciteti maksimal per 4 persona + 5 femije

⭐⭐⭐ - Vila Pollo Hotel - Dhome + Sallon Standart

Cmimi 30 Euro/nata

Totali 33 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 2 teke
Square Feet
50 m2
0.15 Km from city center
Nje prej vilave me te bukua dhe komode,200 m larg bregdetit e pozicionar ne nje nga zonat me te preferuara nga turistet. ambjente komode,dhomat te pershtatura sipas kerkesave tuaja...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 2 femije