⭐⭐⭐ Tatzati Hotel - Dhome Standart

Albanian Hotels Sarande - Qender
Struktura ⭐⭐⭐ Hotel
Room Id 220
Siperfaqa 18 m2
Date e fundit e pagimit
30 Euro
10 dite para mberritjes ne Hotel
Pagesa e takses
3 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire: 📳Internet Wi-Fi, 🆒Air Conditioned,

Cmimi total 33 Euro (30+3 tax)

01/01/1970: 30 Euro/nata. Totali 30 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 2 Persona + 2 femije
Krevata 1 Dopjo + 3 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Tatzati Villa


⭐⭐⭐ - Tatzati Hotel - Dhome Standart

Cmimi 25 Euro/nata

Totali 27.5 Euro (tax include)

Krevata
1 dopjo + 1 teke
Square Feet
35 m2
0.03 Km from city center
Hotel tatzati ne qender te sarandes dhe dy minuta larg detit ofron sherbime akomoduese, sherbim bari dhe restauranti. parkimi i garantuar ne objekt. hotel bar restaurant tatzati us...
Kapaciteti maksimal per 2 persona + 3 femije