⭐⭐ 1 Apartment - Dhome + Sallon Standart

Albanian Hotels Fier - Qender
Struktura ⭐⭐ Apartment
Room Id 604
Siperfaqa 55 m2
Date e fundit e pagimit
20 Euro
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
2 Euro
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 22 Euro (20+2 tax)

01/01/1970: 20 Euro/nata. Totali 20 Euro
Qendrimi 1 nete
Modeli Dhome + Sallon Standart
Check In 08/03/2021
Check Out 13/03/2021
Kapaciteti maksimal 1 Persona + 0 femije
Krevata 1 Dopjo + 0 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐ 1 5