Register and public

Shenim: Sygjerojme te perdorni nje numer qe perdor whatsapp.

Kujdes, vendosni sakte emailin tuaj sepse ne kete email do te merrni te gjitha komunikimet

Jo me pak se 5 karaktere


Identifikohuni nese jeni te regjistruar!

https://www.vlero.com

Regjistroni aktivitetin tuaj online!

Menaxho porosite dhe mardheniet me klientet

Ju mund te menaxhoni rezervimet online dhe krijoni kontakte te menjehershme.

Qendroni larg mashtrimit.

Beni kujdes; mos paguani produkte apo sherbime te cilat nuk ju jane pasqyruar paraprakisht apo nuk keni verifikuar ekzistencen apo disponimin e tyre.