Zgjidhni paketen e abonimit!

Standart - Falas

Publikim i aktivitetit me vetmenaxhim te rezervimeve
Rezervime me komision sipas marrveshjes. Nga 0% deri ne 10%
Modifikime te cmimeve pa limit
Pagesa e rezervimit te klienteve ne strukture
Merrni njoftim me email sa here ka rezervime
Asistence teknike falas

Economy - 50 Euro/Viti

Rezervimet pa komision deri ne 5000 Euro
Pagesa eshte per 1 strukture(hotelerie)
Mund te merrni rezervime edhe me telefon apo whatsapp
Merrni njoftim me email sa here ka rezervime
Pagesa e rezervimeve sipas deshires tuaj
Asistence nga stafi yne falas

Premium - 150 Euro/viti

Mund te regjistroni dhe menaxhoni disa struktura ne 1 llogari
Rezervime pa komision deri ne 10.000 euro
Pagesa e rezervimeve sipas deshires tuaj
Mund te merrni rezervime edhe me telefon apo whatsapp
Merrni njoftim me email sa here ka rezervime
Asistence e stafit preferenciale
Te tjera