⭐⭐⭐ Pogradeci Apartment - 2 Dhoma Standart

Albanian Hotels Pogradec - Qender
Struktura ⭐⭐⭐ Apartment
Room Id 606
Siperfaqa 80 m2
Date e fundit e pagimit
4000 Leke
0 dite para mberritjes ne Apartment
Pagesa e takses
400 Leke
Pas rezervimit online
Perfshire:

Cmimi total 4400 Leke (4000+400 tax)

01/01/1970: 4000 Leke/nata. Totali 4000 Leke
Qendrimi 1 nete
Modeli 2 Dhoma Standart
Check In 27/02/2021
Check Out 04/03/2021
Kapaciteti maksimal 5 Persona + 1 femije
Krevata 1 Dopjo + 3 tek

Kerkoni per data te disponueshme dhe nese datat jane te lira, mund te dergoni kerkesen per rezervim.

Pasi te keni vendosur datat dhe kriteret mund te kryeni rezervimin.

Ambjente te tjera ⭐⭐⭐ Pogradeci 5